fredag 20 februari 2015

Message from Florida...


Martin åker hem idag från ett kallt Florida där temperaturen i morse var 5 grader! Martin längtar hem där det ska bli skönt att komma till "värmen".

Lite info från Orlandotävlingen:

På dag 1 så siktade Martin på den 1:a rundan att spela under 3 par vilket han också gjorde med resultatet -1 (ca 970 i rating). 

På den 2:a rundan som var en svårare slinga hoppades Martin på ett par över 54. Men med 2 tråkiga OB men dock med ett helt ok spel överlag så blev slutresultatet 56 med en rating på ca 950.

Dag 2 var ca hälften av korgarna flyttade. Runda 3 blev lättare överlag och runda 4 något svårare. 


På den 3:e rundan spelade han bra där 2 trädstudsar åt fel håll gav OB både ggr och att 2 klockrena puttar som spottade rakt ut. 

Martin slutade nu på höga 50, ca 920 rating men utan dessa tråkiga "plumpar" i protokollet så hade han kommit in på låga 50 och blivit hans bästa runda. 
Konstigt sport det här och det vet vi alla. 

På den 4:e rundan var som resultatet visade,  Martin gick mest runt och räddade par och då slutar man ofta på höga 50 tal. 

Martins mål var att inte komma sist med tanke på hans "låga rating" jämfört motspelarna utan ist spela över sin rating och det lyckades han med!

Martin fick sedan äran att vara caddie åt en kompis, Goodpasture, i finalen. Där fick han följa ett spel av yttersta världsklass i golf av John E McCray och Ken Climo. McCray var brutal under den 4:e rundan och missade bara en putt.

Resultat från tävlingen...

Hälsningar Martin

Grymt bra spelat där Martin, tack för att du delade med dig av din tid i USA!
Syns snart mannen!