fredag 6 februari 2015

Snart dags för deltävling 8Nu är det snart dags för deltävling 8 och det ser onekligen ut som att det blir ett behagligt vinterväder med några minusgrader och om vi har lite flyt så får vi även lite sol under rundan!

Blir spännande att se om det är någon som kan matcha deltävlings 7:s resultat där Jonas L, Anders P, Fredrik D, Pär J samt Gunnar K gjorde fina röda siffror!

Anders P har något på G där han klättrat upp på en andraplats tätt följt av Anders B, Linus O, Janne K och Gunnar K! Tror allt Anders P fortsätter att utöka sitt resultat i leaderboard med sitt hitintills stabila spel! Grabbarna efter kommer garanterat att bjuda på motstånd och det blir intressant att se vem som drar det längsta strået i morgondagens batalj!

Någon som vi vill höja ett varningens finger för är klart Pär J som spelat mycket stabilt såväl som på Kärsöns vintertour som på Stockholms vintertour där han klart kommer att "hota" top 5 om den karln spelar så bra som han gjort hitintills!

Martin L är fortfarande i USA och njuter vareviga dag med shorts antar jag och när han kommer tillbaka från sin resa så är han nog sugen på att klättra även han i leaderboard!
Ha det så gott där borta Martin och du saknas allt här!

Lite fika efter rundan är aldrig fel för att sedan trashtalka några extra hål!Samling som vanligt klockan 10:45 vid ettans utkast!

Touren är som vanligt gratis men en tia kostar det om du vill vara med på acepotten som nu är uppe i hela 260:-!

1x18 är det som gäller och kanske en trevlig "trashtalk-runda" för de som är sugna på lite mer kastande efter touren!


Bansträckning: Par 54
N1B, N2B, N3B, N4, N5, N6, N7B, N17, N18, N8, N9, N10, S1, S2, S3, S4, S5, N16 (Idioten)

Banrekord vintertouren: Jonas Lindholm 44(-10)

Syns där!